Openatelier

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom op de woensdagavond in het vernieuwde atelier van Helende Handen om te werken aan je eigen ontwikkeling zowel innerlijk als beeldend. Beginners kunnen kennismaken met verschillende materialen en technieken en de elementaire aspecten van het beeldende werk. Gevorderden kunnen nieuwe ideeën opdoen ter verbetering of verdieping van hun eigen kunnen. Voorop staat dat de gekozen werkvorm een experimenteel karakter heeft. Daarnaast zijn het plezier in het vormgeven, het avontuurlijk spelen met vorm, kleur en lijn de aspecten die mede bepalend zijn voor de avonden.

De avonden beginnen koffie of thee. Daarna kan er gekozen worden om individueel aan het werk te gaan met verf, klei, steen of met een ander beeldend materiaal dat voorkomt in de ruime voorraad van het atelier. Ondersteuning op uw creatiepad wordt ruimschoots gegeven waardoor ervaring niet noodzakelijk is.

Tijdens het werken ervaar je de werking van jouw scheppende kracht door je handen te laten spreken.

Op elke woensdag is het atelier van Helende Handen open vanaf 19.30 uur .

Voor 10 bijeenkomsten is er een strippenkaart te koop van 120 euro, 5 bijeenkomsten voor 65 euro of één bijeenkomst voor 15 euro, allen vooraf te voldoen.