Helende handen

Atelier van Bernadette Hermsen

Open atelier

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom op de woensdagavond of donderdagmiddag in het atelier van Helende Handen om te werken aan je eigen ontwikkeling zowel innerlijk als beeldend. 

Met minimaal 3 personen kan er een workshop op maat afgesproken worden.

Beginners kunnen kennismaken met verschillende materialen en technieken en de elementaire aspecten van het beeldende werk. 

Gevorderden kunnen nieuwe ideeën opdoen ter verbetering of verdieping van hun eigen kunnen. Voorop staat dat de gekozen werkvorm een experimenteel karakter heeft. Daarnaast zijn het plezier in het vormgeven, het avontuurlijk spelen met vorm, kleur en lijn de aspecten die mede bepalend zijn voor de avonden.

De avonden

De avonden beginnen koffie of thee. Daarna kan er gekozen worden om individueel aan het werk te gaan met verf, steen en glas.

Ondersteuning op je creatiepad wordt ruimschoots gegeven waardoor ervaring niet noodzakelijk is. Tijdens het werken ervaar je de werking van jouw scheppende kracht door je handen te laten spreken.

Op elke woensdag is het atelier van Helende Handen open vanaf 19.30 uur. We starten om 19:45 uur en eindigen om 22:00 uur. Op de donderdag starten we om 14:00 uur tot 17:00 uur.

 

Kosten en deelname

Voor 10 bijeenkomsten is er een strippenkaart te koop van 150 euro.

Een dagworkshop is € 50,- per persoon, minimale deelname 3 personen.

Allen vooraf te voldoen. Voor meer informatie neem contact op.